De Yogi's zijn de belichaming van een manier van leven die je naar een hoger bewustzijnsniveau kan brengen. Daarvoor hoef je niet op een berg in je eentje de hele dag te zitten mediteren. 

Juist temidden van alle hectiek van ons hedendaagse leven, de hypotheek die betaald moet worden, je kids die aandacht vragen, de zorg voor je dierbaren, is het een zegen als je jezelf uit oude patronen en verkeerde afslagen kunt loodsen. Dat kan alleen met een bepaald bewustzijnsniveau en energie. 

Yogi's hebben al eeuwenlang leefstijlgewoontes ontwikkeld die hun energie hoog houden. Met behulp van hun voeding (Ayurveda), ademhalingstechnieken (Pranayama), meditatie en specifieke lichaamsbeweging (Yoga). Een hele holistische manier van leven gestoeld op duizenden jaren oude wijsheid. 

Flow 

In het 12-weekse Leefstijlprogramma 'Finding your Flow' , ga je de 10 Yogi Leefstijlgewoontes eigen maken. Je komt meer thuis in jezelf en voelt je meer gedragen door het ritme van de dagelijkse cyclus van het leven. 

De 10 Yogi Habits volgen de bioritmes (body-clock) en staan in nauwe verbinding met de natuur.

De 10 Yogi Habits: 

  1. Vroege lichte avondmaaltijd - het zorgt voor een optimale vertering, sterker metabolisme en betere slaap.
  2. Op tijd naar bed - het verdiept je slaap, zorgt dat je lichaam kan detoxen en herstellen gedurende de nacht en brengt een frisse alerte vroege ochtendstart.  
  3. Vroege goede ochtendstart - hoe je 's ochtends opstaat bepaalt de rest van de dag. Met ochtendroutines die je lichaam helpen de afvalstoffen van de nacht te elimineren. 
  4. Adem- en Lichaamswerk - het versterkt je circulatie, brengt kalmte in de geest en verbetert je metabolisme. Doe het op het juiste tijdstip aangepast aan jouw lichaamsconstitutie.
  5. Op planten gebaseerde voeding - gebruik van de power van planten en kruiden.
  6. Zelfmassage - brengt kalmte en een diep gevoel van welbehagen en legt een beschermlaagje aan voor invloeden van buitenaf. 
  7. Meditatie - verschillende technieken om je geest te verstillen en kalmte te ervaren.
  8. Gezonde ayurvedische eetgewoontes - het helpt je lichaam te detoxen, je spijsvertering te versterken en alle voedingsstoffen binnen te krijgen.  
  9. Kalmerende technieken voor de zintuigen - je zintuigen zijn gekoppeld aan de 5 elementen. Breng jezelf in balans door te ontprikkelen en je intuïtieve vermogen te versterken door een juist gebruik van de zintuigen.
  10. Easy Living - de kers op de taart en de belangrijkste yogi habit. Situaties zijn niet bepalend voor je leven, wel hoe je ermee omgaat. 

In 12 weken leer, oefen en verdiep je deze 10 Yogi Habits in 5 modules. Het programma is gedeeltelijk online, inclusief een 10 daagse detox en 2 verdiepende lesdagen op locatie. 

Het programma gaat 2x per jaar van start. In het najaar (start sept t/m nov ) en het voorjaar (start maart t/m mei). 

Meer info

Meld je aan voor een gratis Leefstijlcheck.