Ik ben Marien en ik ben een gecertificeerde Yoga Health Coach en Yogadocent en ondersteun mensen op hun pad naar een betere gezondheid. In de loop der jaren heb ik een praktijk opgebouwd met een zeer divers aanbod. Van reguliere yogalessen tot een online detox-programma en life-coachingprogramma's, zowel met een groep als individueel. De diversiteit maakt dat ik mijn kennis en ervaring gericht kan inzetten.     

Na opgedane ervaring als docent in het bewegingsonderwijs, startte ik in 2006 mijn eigen studio Yokidoki. Om als zelfstandig leraar en coach cursussen, workshops, bijscholingen en training te geven. Alles geïnspireerd op zowel westerse als oosterse invloeden. Yoga, ademhalingstechniek, meditatie, voeding en ayurveda, het zijn de gereedschappen waarmee ik cursisten leer met meer veerkracht en ontspanning in het leven te staan.

Ik breng mijn kennis met passie en plezier over op de mensen met wie ik werk. Zowel de groepslessen als de individuele sessies zijn inspirerende bijeenkomsten. Gedreven en met humor draag ik zorg voor een omgeving waar deelnemers zich op hun gemak voelen en zonder schroom aan de slag kunnen met de aangereikte kennis, oefeningen, tips en persoonlijke inzichten. 

Sinds kort heeft Yokidoki Studio ook een online studio. Hier kan ik persoonlijke begeleiding geven aan ieder die een gezondere levensstijl wil opbouwen en specifieke ondersteuning kan gebruiken bij de keuzes waar ze voor staan en de stappen die ze willen zetten.