Ik ben Marien en sinds 2018 is mijn Yoga Docentschap uitgebreid met een gecertificeerd Yoga Health Coachingschap. 

Ik  ondersteun mensen op hun pad naar een betere gezondheid en help ze meer in lijn te zijn met de natuurlijke intelligentie van het lichaam.  In de loop der jaren heb ik een praktijk opgebouwd met een zeer divers aanbod. Van reguliere yogalessen tot een online detox-programma en vitaliteits-programma's, zowel met een groep als individueel. De diversiteit maakt dat ik mijn kennis en ervaring gericht kan inzetten.     

Na opgedane ervaring als docent in het bewegingsonderwijs en in het geven van lichaamswerk- en ontspanningstrainingen, startte ik in 2006 mijn eigen studio Yokidoki. Om als zelfstandig leraar en coach cursussen, workshops, bijscholingen en trainingen te geven. Alles geïnspireerd op zowel westerse als oosterse invloeden. Yoga, ademhalingstechnieken, meditatie, voeding en ayurveda, het zijn de gereedschappen waarmee ik cursisten leer met meer veerkracht, compassie en ontspanning in het leven te staan.

Ik breng mijn kennis met passie en plezier over op de mensen met wie ik werk. Zowel de groepslessen als de individuele sessies zijn inspirerende bijeenkomsten. Gedreven en met beide voeten op de aarde draag ik zorg voor een omgeving waar deelnemers zich op hun gemak voelen en zonder schroom aan de slag kunnen met de aangereikte kennis, oefeningen, tips en persoonlijke inzichten. 

Yokidoki heeft ook een online studio. Hier kan ik persoonlijke begeleiding geven aan ieder die een gezondere levensstijl wil opbouwen en specifieke ondersteuning kan gebruiken bij de keuzes waar ze voor staan en de stappen die ze willen zetten.