Op dit moment gaat het over niets anders. Wat je moet doen om jezelf en anderen veilig door deze herfst te loodsen. Handen wassen, mondkapje op, afstand bewaren.

Virussen zijn er altijd, overal.

Ook deze herfst.

Gelukkig heb je een firewall in je lichaam. In de vorm van je immuunsysteem. Dat automatisch op volle toeren gaat als er virussen te bevechten zijn in ons lichaam. Wees een doe-het-zelver en versterk je immuniteit door je lichaam dat te geven wat het nodig heeft. Frisse lucht, lichaamsbeweging, gezonde voeding en voldoende slaap. Laat de stress buiten de deur!

En voeg wat extra's toe in de vorm van natuurlijke immuunboosters en zelfzorgroutines die helpen om toxische stoffen in je lichaam te elimineren voordat ze ziekten kunnen veroorzaken. Tijdens de grote seizoenswisseling, als je lichaam aan het overschakelen is van de zomer- naar de herfststand, is het een ideale tijd daarvoor.

De Ayurveda heeft daar met haar duizend jaar rijke ervaring tal van middeltjes en technieken voor om het op een holistische zachte manier te doen. 

In het LIVE Detox Webinar geef ik je nog meer tips voor je eigen doe-het-zelf-plan om je immuunsysteem te versterken. Ik vertel je meer over de  Ayurvedische Basics om zelf aan de slag te gaan met jouw herfst detox. Tijdens het webinar deel ik ook een immuunboost-recept dat je helpt om snotterige dagen door te komen. Het Webinar is gratis. Dus grijp je kans als je nog niet bent aangemeld!

Aanmelden voor het LIVE Detox Webinar kan hier. Als je je hebt opgegeven ontvang je een bevestigingsmail met de praktische details en de link voor toegang tot het webinar.

Ben je iemand die liever 
doe-het-zelf onder begeleiding of met een groep gelijkgestemden? Dan nodig ik je van harte uit om mee te doen met Yokidoki's tiendaagse Ayurvedische  Detox die twee maal per jaar wordt gegeven. Vind je dat op dit moment best nog een grote stap? Wil je eerst nog wat meer weten of heb je specifieke vragen? Doe dan zeker mee met het LIVE Detox Webinar, het is een goede manier om wat meer informatie te verzamelen en vragen te stellen. Dan kun je een goede afweging maken of de Herfst Detox op dit moment bij je past.

Speciaal aanbod: 2 voor de prijs van 1
Samen meedoen aan Yokodoki's Herfst Detox en de reis aangaan is zoveel leuker en fijner dan alleen. Dus maak gebruik van de aanbieding van 2 voor de prijs van 1.
Je hebt dan meteen je buddy als rugdekking.

Deed je eerder mee aan een Yokidoki Detox? Er geldt een korting van € 50,- voor herhalers. En dan mag je ook gratis een tweede deelnemer aanmelden.


Ben je al meteen enthousiast om mee te doen met de tiendaagse Ayurvedische Detox? Wacht niet te lang met aanmelden, het aantal plaatsen is beperkt.

Hier kun je meer info vinden en je aanmelding in orde maken. Loop je vast of heb je nog specifieke vragen, schroom niet en stuur me een mailtje:
 marien@yokidoki.nl.

Ik hoop je te begroeten bij het LIVE Detox Webinar of je te zien bij de tiendaagse Herfst Detox!

Een warme groet,

Marien