De body-klok geeft aan wat je bioritme is en hoe je daar effectief gebruik van kunt maken. Zodat de ochtend ook voor jou het begin kan zijn van een dag met energie en passie.  

Gezond gewicht

Als je graag gewicht wil verliezen of op gezond gewicht wil blijven maak dan gebruik van de body-klok die bepalend is voor de werking van je metabolisme. De vroege ochtend heeft enkele bijzondere kwaliteiten die je helpen om op een effectieve manier af te vallen. Het heeft een positief effect op je slaapcyclus, je gewicht en je bloeddruk. Het helpt om stress uit je lichaam te krijgen en het geeft je tegelijkertijd energie-boost.   

Body-klok

Alle cellen in je lichaam, ook de cellen van je skeletspieren bezitten deze bodyklok-genen. Door aan lichaamsbeweging te doen in de ochtend, dat is aangepast aan jouw body-constitutie breng je dus ook je metabolisme in balans. Dat betekent dat een goede ochtendroutine effect heeft op je slaap, je gewicht, je energie en het snakken naar snacks en stimulerende middelen. 

'Rise & Shine'

In het gratis LIVE Webinar 'Rise & Shine' vertel ik je meer over hoe je gebruik kunt maken van de Body-klok die van invloed is op alle cellen van je lichaam en bepalend is voor je metabolisme. 

Wil je graag aan de slag met een effectieve ochtendroutine check de 'Rise & Shine ochtendsessies'.