Een heerlijke mini-retraite

Ervaar de helende werking en diepe ontspanning van een gemberpakking

Een effectieve en zachte manier om diepe ontspanning te ervaren,  je reservetank te vullen en je immuunsysteem een power up te geven.

 Met zachte yoga gericht op het energetisch versterken van je nieren, verdiepende meditatie en eindigend met een koesterende en herstellende Gemberpakking

Aan te raden bij bijnieruitputting of gewoon als je even wat extra's nodig hebt. Zeker in de laatste fase van de winter een heerlijke en effectieve manier om je immuunsysteem te versterken en je diepe ontspanning te laten ervaren voor body & mind.

Iedereen is welkom. Breng je partner, vriend of vriendin mee. 

We hebben heel wat te dragen in deze tijd, maar ook zoveel om naar toe te groeien. 

Geef jezelf de rust, de energie en diepe ontspanning die je nodig hebt.   

Datum: 22 januari 2022

Tijd: 15:00 - 17:30u

Locatie: de Graanzolder, Buitenmolenstraat 7 in Culemborg

Het is een besloten activiteit. Door je in te schrijven wordt je automatisch lid van Yokidoki. Bovendien valt het onder Meditatie en Levensbeschouwelijke activiteit en kan dus door gang vinden.

Wil je graag meer info wat betreft de maatregelen voor deze activiteit, bel of mail me.  


Ervaringen van deelnemers

Vermoeidheid voelde ik wegtrekken

Anne-Marie

'Tijdens de workshop voelde ik de vermoeidheid uit mijn lichaam wegtrekken. En ik kwam in een diepe ontspanning die ik lange tijd niet gevoeld heb. Ik kon diep zakken in mezelf, wat bijna voelde als een spirituele ervaring'.

Diep geslapen die avond

Magda

'Het is jaren geleden dat zo diep heb geslapen als die avond.'

Astrid

'De gemberworkshop van Marien heb ik ervaren als n soort mini vakantie. De yoga voorafgaand is heel zacht, aardend en ontspannend. Voor iedereen goed te volgen. De uitleg over de nieren en hoe de de oefeningen erop werken is ook mooi. Van n aantal kanten belicht. De gemberpakking zelf is erg fijn, verwarmend en ontspannend. Even bijkomen weer met n heerlijke zelfgemaakte thee en wat heerlijke dadels (recept ook mee gekregen). Daarna compleet rustig en warm naar huis. Heel fijn Marien!'

Geef je bijtijds op

Er zijn maar enkele plaatsen beschikbaar

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00seconden

Laat het geld weer terugvloeien
naar de samenleving

En betaal met Florijn!

Je kunt bij Yokidoki niet alleen in Euro’ s betalen, maar ook in Florijn en daardoor 5% korting krijgen op het aankoopbedrag.

Als je in Florijnen wil betalen, meld dit dan even per email aan: marien@yokidoki.nl  

Ga dan naar  betalenmetflorijn.nl en zoek op Yokidoki. Maak vervolgens het bedrag (€40) over op de Florijnrekening van Yokidoki.

Na deze melding krijg je toegang tot de cursus, workshop of coachingsessie waarvoor je je hebt aangemeld. 

Het is een stapje meer dat je hiervoor moet nemen, maar je ondersteunt hiermee een duurzame manier van ondernemen en het geld vloeit weer terug naar de samenleving in plaats van naar de bank en het grote geld. Het is eenvoudig, veilig en duurzaam.  

Meer info vind je hier:   Nederland verdient Florijn (betalenmetflorijn.nl) 

Voor degenen die dit nog niet weten: 1 Florijn is te koop voor 0,95 Euro, dus je hebt ook nog wat korting op je aankoopbedrag. Meer lezen: betalenmetflorijn.nl