Een gezond en minder stressvol leven binnen handbereik

Je habits veranderen alles. Hoe is het met jouw gewoontes? Ben je toe aan verandering? Met meer focus op een gezonde leefstijl met minder stress, meer flow en ontspanning? Of wil je dieper duiken en op zoek gaan naar meer Ayurvedische wijsheid, persoonlijke groei en spirituele verbinding?
Dan past het programma Finding your Flow bij jou.

 • Vind inspiratie, tools en ondersteuning voor het uitzetten van je levenspad.
 • Ontwikkel nieuwe vaardigheden en gewoontes om met meer zelfcompassie er voor jezelf te zijn. 
 • Ontdek je bioritme en de natuurlijke flow die daarbij past. 

Natuurlijke Bioritmes creëren flow

Het positief veranderen van je gewoontes hoeft geen worsteling te zijn. In dit programma wordt je door de belangrijke dagelijkse routines geleid gebaseerd op Yoga en Ayurveda, die verjongend werken en tijd vrij maken in je dag. 

Door je dagelijkse schema en agenda af te stemmen op natuurlijke bioritmes. In plaats van een een rigide checklist van schema's van to do lijstjes leren we om eenvoudig, kalm en steady via minimale inspanning en kleine stappen een maximaal effect kunt bereiken.

Heel jezelf met gezonde routines en rituelen uit de Yoga & Ayurveda


voor meer ritme en flow

De leefstijlveranderende habits uit de Yoga & Ayurveda die je leert tijdens Finding your Flow veranderen je leven. Ze helpen je bij het ombuigen van je gezondheidsklachten, mentale ruis en negatieve gedrags- en denkpatronen. De 10 habits leiden je naar een pad waar je spirit en je soul kunnen opbloeien en je meer in contact komt met je diepere verlangens en persoonlijke power. Je gaat weer energie en rust ervaren. En je maakt schoon schip met beperkende overtuigingen en vastgeroeste patronen zodat je weer in diepe verbinding komt met jezelf en je omgeving. Eeuwenoude beproefde kennis uit de Yoga & Ayurveda praktisch toegepast in ons moderne hectische leven.

Leer en leef de Yogi Habits voor zelfheling en transformatie

en krijg de regie over je leven weer terug

De Habits uit de Yoga & Ayurveda leren je hoe je in alignment komt met je bioritme en hoe je met meer energie en flow in het leven kunt staan. 

Het Finding your Flow- programma kun je in losse modules volgen:

1- Bioritmes en jouw metabolisme


Je ervaart de positieve effecten van het goed verteren van je voeding en hoe je je lichaam op effectieve wijze haar herstellende werk kunt laten doen. 


Je krijgt inzicht in de werking van je bodyklok en hoe je je metabolisme kunt versterken en diepe en betere slaap gaat ervaren. 

2 - Adem, Lichaamswerk en Levenskracht

Je legt de basis  voor een energieke en stralende dag door een gerichte ochtend routine gebaseerd op de kennis van Ayurveda en Yoga.

Je leert welke body-workout bij jouw constitutie past en hoe je de kracht van je adem kunt gebruiken.

De meditatie-technieken die je krijgt aangereikt helpen je om op een goede en eenvoudige  manier in contemplatieve stilte te zitten.

3 - Voeding en Focus

Ervaar aan de lijve hoe je meer gezondheid en immuniteit creëert met op planten gebaseerde voeding uit je eigen ecosysteem.

Voeg hier Ayurvedische eetrichtlijnen aan toe en je gaat voelen hoe het is om op een dieper niveau gevoed te zijn.

Toegang tot Yokidoki's 10-daagse Seizoensdetox. Maak moeiteloos de overgang van het ene naar het andere seizoen. Met heerlijke recepten en veel aandacht voor zelfzorg. Ruim op wat je niet langer dient.

4 - Kalmerende Routines en Zelfzorg

Technieken, routines en rituelen voor stimulerende, helende zelf-massage.

Methodes die je bewust maken van de wijsheid van je zintuigen en deze helpt te kalmeren en gezond te houden. 

Hoe je ieder moment weer kunt kiezen voor kalmte en flow in plaats van stress en verkramping.

5 - Schaduwwerk

Doorbreken van oude patronen met Tantra-wijsheid en methoden uit de Sociale- en Psychologie.

Inzicht in Zelfsabotage en hoe je deze kunt ontmantelen. 

Omgaan met weerstanden, projecties en blokkades die je onderweg tegenkomt. 

Ervaringen van deelnemers

Op het juiste moment

Carine

'Ik ben nu in de leeftijd dat het echt heel belangrijk is om bewust aan mijn gezondheid te werken. Hier heeft deze cursus mij heel goed in gesteund en kwam voor mij op het juiste moment. Allerlei gewoontes die je onbewust hebt en niet goed zijn voor jezelf worden bewust gemaakt. Wat ik fijn vind hieraan is dat het niet alleen om gezonde voeding gaat, maar dat het allerlei tips omvat om goede gewoontes in te bouwen. '

Kalme en makkelijke benadering van de habits

Marijke Sluijter

'Marien is een inspirerende coach. Staat altijd klaar om te helpen bij problemen. Ze luistert zorgvuldig en komt met praktische oplossingen als een bepaalde habit te lastig is om mee om te gaan. Ik waardeer haar kalme en makkelijke benadering van de habits, ze helpt ons om kleine babysteps te nemen in plaats van ons naar de top te pushen. Wat uiteindelijk mij meer succes brengt en minder teleurstellingen.'

wat past bij jou en wat voelt goed voor jou

"Ik heb het jaarprogramma gevolgd. In die periode is mijn stoelgang verbeterd en ben ik behoorlijk wat kilo's kwijtgeraakt. FyF heeft me daarnaast weer een stapje dichter bij mezelf gebracht. Ik ben me meer bewust van hoe mijn lichaam reageert op bepaalde dingen en hoe ik goed voor mezelf kan zorgen. Wat ik ook fijn vind, is dat de routines die ik me langzaam maar zeker eigen maakte, me helpen overeind te blijven in periodes waarin er veel speelt. Ze zijn een soort houvast."

het levert met veel rust op in hoofd en lijf. Heerlijk

Conny

'In deze tweede ronde zijn de habits al aardig routine geworden en daar pluk ik nu de vruchten van. Ik slaap goed, ben een paar kilo kwijt, de spijsvertering is verbeterd en zelfs mijn darmen zijn met behulp van de ayurvedisch arts weer beter gaan werken. Doordat ik heb geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren ben ik ook beter in staat om mijn reacties op situaties en opmerkingen van een afstandje te bekijken en krijg daardoor meer inzicht in vastgeroeste gedragspatronen en idem reacties, die ik vervolgens los kan laten. Dit levert me veel rust op in mijn hoofd en mijn lijf. Heerlijk.'

Eindelijk controle over hoe ik me voel

'Ik heb eindelijk controle over hoe ik me voel. In plaats van suf en chagrijnig wakker worden, ontwaak ik helder, alert en startklaar voor de dag'

consequent een goede nachtrust ervaren

'Het lukt me nu om consequent een goede nachtrust te ervaren. Ik voel dat mijn immuunsysteem zich aan het herstellen is. Dit is nogal wat voor mij, omdat ik al 20 jaar worstel met een Chronisch Vermoeidheid Syndroom'

15 kg lichter

'Na die 10 weken was ik verrast toen ik op de weegschaal stond en ontdekte dat ik 15 kg lichter was geworden. Het enige wat ik deed was de eerste routine uit Body Thrive eigen maken - een vroegere, lichtere avondmaaltijd. '

Op zoek naar je eigen flow

Baukelien Franken, Verbinder | www.rivierenlandersinverbinding.nl

"Het lijkt zo simpel maar dat is het niet. Ook als je de meeste trauma’s in je leven hebt verwerkt en denkt goed in je vel te zitten, leer je van Marien hoe het nog beter kan: ombuigen van ingeslepen gewoontes, het activeren van bepaalde spieren, eens goed je lijf ontgiften en ontdekken wat jij hier nu eigenlijk te doen hebt op moeder Aarde. Ieder contact met Marien geeft mij energie. Ze heeft echt de gave om mensen een leven lang te laten leren over zichzelf. Daarom doe ik weer mee met de volgende Finding your Flow! Heerlijk!"

naadloos aansluitend op mijn tempo

Jacha

"Stapje voor stapje ontving ik kennis over de 10 habits, dosha klok, meditatie en veel meer over ayurveda. Kennis wat tot inzichten heeft geleid. Inzichten die tot kleine stapjes veranderingen hebben geleid. Marien begeleidde me door het proces heen. Ze sluit naadloos aan op mijn tempo en denkt mee met waar ik tegenaan liep. Ik voelde me gehoord en door haar input en ook die van de medecursisten raakte ik erg geïnspireerd en waren de de stapjes naar andere gewoontes gemakkelijker."

Finding your Flow

Dit 20-weeks programma bestaat uit:

 • Online leeromgeving met videolessen en audio's over de Yogi Lifestyle Habits uit de Yoga & Ayurveda met reflectie- en werkopdrachten. Je kunt het cursusmateriaal in je eigen tijd en tempo volgen.

 • Het Body Thrive leerboek en uitgebreid werkboek en aanvullende worksheets voor het vastleggen en verdiepen van je eigen leerproces. Zowel basiskennis als verdiepende achtergronden uit de Yoga & Ayurveda. Je bepaalt zelf hoe diep je in de theorie wilt duiken.

 • Wekelijkse live online groepsmeetings voor vragen, support, verdieping en verbinding. Het geeft je structuur en ritme, houdt je bij de les. De laser coachings zijn verhelderend en ruimen obstakels uit de weg.

 • Toegang tot de besloten Finding your Flow online community voor het delen van vragen, observaties, ervaringen en successen. De 'life line' die 24/7 beschikbaar is. Je voelt je gedragen door de Power of the Posse

 • Gratis toegang tot de wekelijkse LIVE Online Yoga Sessies en recordings van Yokidoki Studio. Ervaar en observeer wat de yoga asanas je duidelijk willen maken.

 • Toegang tot de Online Yogaseries van Yokidoki Studio en het Praktijklab met specifieke oefeningen, aanvullende meditaties en specifieke thema's, zoals ochtendroutines, avondsessies, zonnegroeten of yoga nidra.

 • Iedere maand een persoonlijke 1-op-1 coachingsessie met Marien . Accelereer en verdiep je leerervaring. Ruim onderliggende blokkades en patronen uit de weg. Werk op een dieper niveau aan de volgende versie van jezelf.

 • Online Praktijklab met aanvullende meditaties en yoga-oefeningen voor verbreding en verdieping.

 • Ten minste 3 verdiepende workshops onsite rondom een bepaald thema (o.v.v. conrona-maatreglen)

Inclusief Bonus materiaal

Het Finding your Flow-programma geeft je tevens toegang tot:

 • Detox Programma in de Voeding en Focus-module
  recharge in 10 dagen
  (t.w.v. € 197)

  Je kunt pas veranderingen doorvoeren en de natuurlijke intelligentie van je lichaam laten spreken als je lichaam vrij is van toxines en afvalstoffen. Deze 10-daagse reset is voor jou als FyF-deelnemer gratis toegankelijk en je mag zelfs ook nog een gratis buddy aanmelden.

 • Wekelijkse Yogalessen

  (t.w.v. €275)

  Lekker in je vel zitten en doorbreken van vastgeroeste patronen, helpt als je flexibel bent in je hoofd en lijf. De wekelijkse yogalessen online brengen ontspanning, soepelheid en veerkracht in hoofd en lijf. Deze lessen zijn voor jou gratis bij te wonen. Bovendien heb je toegang tot alle recordings hiervan, zodat je in je eigen tijd de les kunt volgen.

 • 3x Thema Workshop
  in levende lijven
  (t.w.v. €150)

  In de 20 weken van het FyF-programma zijn er 3 thema-workshops, met enkele gastdocenten, passend bij het thema van dat module. (Kruidenwandeling kruidengids - Ayurvedische kookworkshop - Dharma/Chakra-workshop - Ancesteral Healing of Relaxen met je zintuigen-workshop). Aanpassingen onder voorbehoud ivm Covid19.

 • Rise & Shine
  Yoga Ochtendsessies
  (t.w.v. €47)

 • Rest & Digest
  Yoga Avondsessies
  (t.w.v.€47)

 • Yokidoki 20 min Sessies +
  Yoga Nidra Sessies
  (t.w.v. €27 + € 27)

Een gezonde leefstijl kan voor jou onbereikbaar voelen

In jouw drukke leven met:

- een stressvolle baan - te weinig slaap - functioneren op koffie en suiker en en/of kalmering- of slaapmiddelen - teveel verantwoordelijkheden, te weinig tijd, te weinig energie - te weinig lichaamsbeweging (terwijl je wel voortdurend rondrent) - geen ruimte om eindelijk eens goed gezond te eten en te plannen - toch maar een pizza of kant en klare maaltijd -teveel, te vaak en te lang op insta, facebook, netflix of internet - anders willen, maar niet weten hoe

Tijd voor verandering

kleine stappen, grote shifts

Herclaim je eigen kracht en stop met het weg te geven. Neem de regie over je leven weer in eigen hand. Ontdek je schoonheid, je waardigheid en je kracht zonder enige terughoudendheid. Ervaar dat alles al in jou aanwezig is.
Vertrouw op je intuïtie, ervaar de rugdekking van natuurlijke bioritmes en laat je leiden door de wijsheid van je lichaam. Omhul jezelf met liefde , aandacht, geduld en compassie. En hou van jezelf. Bevrijd jezelf van oude vastzittende patronen die je omlaag trekken, klemzetten en kleinhouden. Voel je niet langer geleefd, leeggezogen, gemanipuleerd en overspoeld. Leef het wonder dat je bent.

Kom weer thuis in je eigen lichaam

Eerstvolgende 20-weekse cyclus gaat van start over:

 • 00Dagen
 • 00Uren
 • 00Minuten
 • 00seconden

Hoe staat het met jouw energie?

Jezelf moe, uitgeput en overprikkeld voelen.
Is dat misschien al heel lang jouw versie van je 'normaal' voelen?

Hoeveel vragen beantwoord jij met JA?

 • "Het lukt me niet om te ontspannen. Mijn hoofd draait overuren en ik loop voortdurend achter mezelf aan."

 • "Ik ben geïrriteerd, heb een kort lontje en zie mezelf voortdurend uitvallen naar de kids en mijn partner."

 • "Ik slaap slecht, al zo lang. Ik voel me uitgeput en overprikkeld en kan niet meer helder nadenken."

 • "Ik loop op koffie en suiker en kan moeilijk zonder mijn wijntje."

 • "Vroeg opstaan is niet aan mij besteed, ik ben nu eenmaal geen ochtendmens."

 • "Mijn hormonen vliegen alle kanten op. Ik voel me emotioneel wiebelig en heb last van opvliegers en andere hormonale klachten."

 • "Ik heb al zoveel diëten geprobeerd, maar het lukt maar niet om af te vallen."

 • "Ik heb geen tijd voor mezelf, iedereen wil voortdurend wat van me. Zijn het niet de kids, dan zijn het mijn ouders of is het mijn werk. Ik snak naar rust en tijd voor mezelf."

 • Ik zou graag gezonder willen koken en wat vaker zonder vlees, maar ik krijg het niet goed ingepland."

Doe mee met de Masterclass 'Ontdek je natuurlijke bioritme'

En maak kennis met de eeuwenoude Yogi Habits voor meer gezondheid en flow

Dank voor je interesse!

Ontvang meer verdiepende en inspirerende kennis, oefeningen, recepten via Yokidoki's Nieuwsbrief

Ervaringen van deelnemers

Op het juiste moment

Carine

'Ik ben nu in de leeftijd dat het echt heel belangrijk is om bewust aan mijn gezondheid te werken. Hier heeft deze cursus mij heel goed in gesteund en kwam voor mij op het juiste moment. Allerlei gewoontes die je onbewust hebt en niet goed zijn voor jezelf worden bewust gemaakt. Wat ik fijn vind hieraan is dat het niet alleen om gezonde voeding gaat, maar dat het allerlei tips omvat om goede gewoontes in te bouwen. '

Kalme en makkelijke benadering van de habits

Marijke Sluijter

'Marien is een inspirerende coach. Staat altijd klaar om te helpen bij problemen. Ze luistert zorgvuldig en komt met praktische oplossingen als een bepaalde habit te lastig is om mee om te gaan. Ik waardeer haar kalme en makkelijke benadering van de habits, ze helpt ons om kleine babysteps te nemen in plaats van ons naar de top te pushen. Wat uiteindelijk mij meer succes brengt en minder teleurstellingen.'

wat past bij jou en wat voelt goed voor jou

"Ik heb het jaarprogramma gevolgd. In die periode is mijn stoelgang verbeterd en ben ik behoorlijk wat kilo's kwijtgeraakt. FyF heeft me daarnaast weer een stapje dichter bij mezelf gebracht. Ik ben me meer bewust van hoe mijn lichaam reageert op bepaalde dingen en hoe ik goed voor mezelf kan zorgen. Wat ik ook fijn vind, is dat de routines die ik me langzaam maar zeker eigen maakte, me helpen overeind te blijven in periodes waarin er veel speelt. Ze zijn een soort houvast."

het levert met veel rust op in hoofd en lijf. Heerlijk

Conny

'In deze tweede ronde zijn de habits al aardig routine geworden en daar pluk ik nu de vruchten van. Ik slaap goed, ben een paar kilo kwijt, de spijsvertering is verbeterd en zelfs mijn darmen zijn met behulp van de ayurvedisch arts weer beter gaan werken. Doordat ik heb geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren ben ik ook beter in staat om mijn reacties op situaties en opmerkingen van een afstandje te bekijken en krijg daardoor meer inzicht in vastgeroeste gedragspatronen en idem reacties, die ik vervolgens los kan laten. Dit levert me veel rust op in mijn hoofd en mijn lijf. Heerlijk.'

Eindelijk controle over hoe ik me voel

'Ik heb eindelijk controle over hoe ik me voel. In plaats van suf en chagrijnig wakker worden, ontwaak ik helder, alert en startklaar voor de dag'

consequent een goede nachtrust ervaren

'Het lukt me nu om consequent een goede nachtrust te ervaren. Ik voel dat mijn immuunsysteem zich aan het herstellen is. Dit is nogal wat voor mij, omdat ik al 20 jaar worstel met een Chronisch Vermoeidheid Syndroom'

15 kg lichter

'Na die 10 weken was ik verrast toen ik op de weegschaal stond en ontdekte dat ik 15 kg lichter was geworden. Het enige wat ik deed was de eerste routine uit Body Thrive eigen maken - een vroegere, lichtere avondmaaltijd. '

Finding your Flow

Dit 20-weeks programma bestaat uit:

 • Online leeromgeving met videolessen en audio's over de 10 Lifestyle Habits uit de Yoga & Ayurveda en aanvullende audio's met reflectie- en werkopdrachten. Je volgt het cursusmateriaal in je eigen tijd en tempo.

 • Het Body Thrive leerboek en praktische werkbladen voor het vastleggen en verdiepen van je eigen leerproces. Zowel basiskennis als verdiepende achtergronden uit de Yoga & Ayurveda. Je bepaalt zelf hoe diep je in de theorie wilt duiken.

 • Wekelijkse live online coaching calls voor vragen, support, verdieping en gezelligheid. Het geeft je structuur en ritme, houdt je bij de les. De laser coachings zijn verhelderend en ruimen obstakels uit de weg.

 • Toegang tot de besloten Finding your Flow online community voor het delen van vragen, observaties, ervaringen en successen. De 'life line' die 24/7 beschikbaar is. Je voelt je gedragen door de Power of the Posse

 • Gratis toegang tot de wekelijkse LIVE Online Yoga Sessies en recordings van Yokidoki Studio. Ervaar en observeer wat de yoga asanas jouw duidelijk maken.

 • Toegang tot de Online Yogaseries van Yokidoki Studio die ieder ingaan op een bepaald thema's zoals ochtendroutines, avondsessies, zonnegroeten of yoga nidra.

 • Iedere maand een persoonlijke 1-op-1 coachingsessies met Marien . Accelereer en verdiep je leerervaring. Ruim onderliggende blokkades en patronen uit de weg. Werk op een dieper niveau aan de volgende versie van jezelf.

 • Toegang tot Yokidoki's 10-daagse Seizoensdetox. Maak moeiteloos de overgang van het ene naar het andere seizoen. Met heerlijke recepten en veel aandacht voor zelfzorg. Ruim op wat je niet langer dient.

 • Online Praktijklab met aanvullende meditaties en yoga-oefeningen voor verbreding en verdieping.

 • Ten minste 3 verdiepende workshops onsite rondom een bepaald thema (o.v.v. conrona-maatreglen)

Cursus Curriculum

Het programma bestaat uit 4 modules, een 10 daagse Detox, een Grondwerk- en een Closure Module

 • 1

  Module 4 Schaduwwerk

  • Upper Limiting Belief

Inclusief Bonus materiaal

Het Finding your Flow-programma geeft je tevens toegang tot:

 • Het 10 -daagse Detox-programma (t.w.v. € 147)

  Je kunt pas veranderingen doorvoeren en de natuurlijke intelligentie van je lichaam laten spreken als je lichaam vrij is van toxines en afvalstoffen. Deze 10-daagse reset is voor jou als FyF-deelnemer gratis toegankelijk en je mag zelfs ook nog een gratis buddy aanmelden.

 • Wekelijkse Yogalessen (5 maanden lang! t.w.v. €220)

  Lekker in je vel zitten en doorbreken van vastgeroeste patronen, helpt als je flexibel bent in je hoofd en lijf. De wekelijkse yogalessen online brengen ontspanning, soepelheid en veerkracht in hoofd en lijf. Deze lessen zijn voor jou gratis bij te wonen. Bovendien heb je toegang tot alle recordings hiervan, zodat je in je eigen tijd de les kunt volgen.

 • Workshops (in levende lijven) (t.w.v. €100)

  In de 20 weken van het FyF-programma zijn er 3 tot 4 thema-workshops, passend bij het thema van dat module. (Kruidenwandeling met kruidengids - Ayurvedische kookworkshop - Dharma/Chakra-workshop - Relaxen met je zintuigen-workshop). Onder voorbehoud ivm Covid19.

Een gezonde leefstijl kan voor jou onbereikbaar voelen

In jouw drukke leven met:

- een stressvolle baan - te weinig slaap - functioneren op koffie en suiker en en/of kalmering- of slaapmiddelen - teveel verantwoordelijkheden, te weinig tijd, te weinig energie - te weinig lichaamsbeweging (terwijl je wel voortdurend rondrent) - het verlangen om eindelijk eens goed gezond te eten en te plannen - toch maar een pizza of kant en klare maaltijd -teveel, te vaak en te lang op insta, facebook, netflix of internet - weten dat je het anders wil, maar je weet niet hoe of vind het te lastig