Een Ayurvedische detox is een makkelijke manier om je gezondheid te versterken en jezelf te beschermen voor de komende koude maanden. Verkoudheid en griepvirussen wachten niet. De kou en nattigheid nemen toe en zo ook seizoensklachten als vermoeidheid, down gevoel, en een onrustige hectisch wind in de kop.

De herfst is een seizoen van transitie en is de perfecte tijd om een zachte detox te doen. Zodat je lichaam, geest en spirit een reset krijgen en je gezond en met en sterk immuunsysteem de winter in kunt. In plaats van een tandje erbij en nog harder te gaan werken in deze maanden, stap even uit deze hectische modus. Vertraag. Gun je lichaam om bij te komen en reserves op te doen, voordat je werk- en leefschema het helemaal van je gaan overnemen.

Met de herfst detox creëer en ervaar je een gevoel van gronding, kalmte en ruimte in jezelf. Deze periode werkt mee om los te laten wat jouw lichaam, geest en spirit niet langer dient.

De Herfst Detox bij Yokidoki volgt de principes van Ayurveda en  geeft je de mogelijkheid te ontgiften, af te vallen en een mentale en emotionele reset te maken. Je krijgt tools, recepten en begeleiding om in korte tijd langdurige positieve effecten te ervaren zoals beter slapen, gewichtsverlies, energie en helderheid. 

Deze Herfst Detox  focust op wat op een dieper niveau voedend is voor jou. Nu. Op dit moment. Waar zeg jij ja tegen? Neem tijd voor jezelf, laat de chaos achter je en vind grond onder je voeten. Met restorative yoga, meditatie en heerlijke voeding.  Je gunt jezelf de tijd om bij te tanken en reserves op te doen voor de winter. Deze detox is een heerlijke time-out. Of je nu wil afvallen, oude patronen wil doorbreken, je lichaam wil ontgiften of een mentale en emotionele reset wil maken - het zit er allemaal in. Het is een programma vol tools, tips, recepten, ondersteuning en begeleiding. In korte tijd  ervaar je de langdurige positieve effecten zoals beter slapen, gewichtsverlies, meer energie en mentale helderheid. Zodat je ook na detox deze principes in je leven kunt inbouwen.  

Zoals de natuur zich klaar aan het maken is voor de herfst en winter is het voor ons ook belangrijk om schoon de herfst en winter in te gaan. Ontdoe je van overtollige afvalstoffen, voed jezelf op een dieper niveau en maak verbinding met wat je nu echt nodig hebt. Keer naar binnen, vind rust en verstilling en laad je op voor de laatste maanden van het jaar. 

Check  hier de data van de eerstvolgende Herfst Detox >>