Coaching

op weg naar meer gezondheid en energie

In lijn zijn en coherentie voelen met je adem, je lichaam en je mind, maakt dat je verbinding kunt maken met je intuïtie en de wijsheid van je hart. 
In de Coaching bij Marien maak je hier verbinding mee, door eerlijke en compassievolle zelfreflectie zodat je los kunt komen van vastzittende patronen en oude programmeringen doorziet.  

Trauma, pijn en verdriet horen  nu eenmaal bij het leven. Door deze te doorvoelen en ze in de ogen te kijken als je daar klaar voor bent, kom je op de weg van acceptatie en kun je ze integreren in jezelf. 

Het geeft rijkdom en diepte aan je leven en zal je zoveel brengen. Marien ondersteunt je graag in dit persoonlijke ontwikkelingsproces.  
De kracht van de Health & Lifestyle coaching met Marien is dat het praktisch is en altijd gecombineerd met lichaam- en ademwerk met ondersteuning van de eeuwenoude rijke kennis van Yoga & Ayurveda. Een holistische visie die uitgaat van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. 
Kom thuis in jezelf en in je lijf en vind je bron van innerlijke wijsheid.   

Het zal je helpen om makkelijker eventuele blokkades, belemmeringen en beperkende overtuigingen in de ogen te kijken en in diepere lagen bij jezelf te komen. 

Je zult een transformatie ervaren naar een leven met meer compassie, liefde en gezondheid.  Voor jezelf en de wereld om je heen. 

Marien van Os

Yoga Health & Lifestyle Coach

Je lichaam liegt nooit en is een wonder op zichzelf. Marien's holistische kijk op het mind-body systeem helpt je om meer inzicht te krijgen in je leven en je meer verbonden te voelen met je ware zelf in body en spirit. Ze helpt je om met meer liefde en compassie naar jezelf te kijken, belemmerende overtuigingen onder ogen te zien en nieuwe stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling, naar dat wat jij te doen hebt in dit leven. Ayurveda en yoga is hierbij een belangrijke inspiratiebron.

Coachingsessie met Marien

Via zoom- of wandeling