Op weg naar meer gezondheid en energie

In lijn zijn en in verbinding zijn met je adem, je lichaam en je gedachten, helpt je om meer verbonden te zijn met je intuïtie en de wijsheid van je hart. 

In de ConsultCoachingsessies bij Marien maak je hier verbinding mee, door eerlijke en compassievolle zelfreflectie zodat je los kunt komen van vastzittende patronen en oude programmeringen doorziet.  

Het geeft rijkdom en diepte aan je leven en zal je veel brengen. Marien ondersteunt je graag een stukje in dit persoonlijke ontwikkelingsproces.  

De kracht van een Gezonde Leefstijl Coachingsessie met Marien is dat het praktisch is en altijd gecombineerd met lichaam- en ademwerk met ondersteuning van de eeuwenoude rijke kennis van Yoga & Ayurveda & de Veda's. Een holistische visie die uitgaat van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. 

Kom thuis in jezelf en in je lijf en vind je bron van innerlijke wijsheid.   

Het zal je helpen om makkelijker eventuele blokkades, belemmeringen en beperkende overtuigingen in de ogen te kijken en in diepere lagen bij jezelf te komen. 

Je zult weer een stap zetten naar een leven met meer compassie, liefde en gezondheid.  Voor jezelf en de wereld om je heen. 

Marien van Os

Yoga Health & Lifestyle Coach

Je lichaam liegt nooit en is een wonder op zichzelf. Marien's holistische kijk op het mind-body systeem helpt je om meer inzicht te krijgen in je leven en je meer verbonden te voelen met je ware zelf in body en spirit. Ze helpt je om met meer liefde en compassie naar jezelf te kijken, belemmerende overtuigingen onder ogen te zien en praktische stappen te zetten naar meer gezondheid en flow. Ayurveda en yoga zijn hierbij een belangrijke inspiratiebron.