Support is on the way

Soms zijn er momenten in je leven dat je even vastloopt of graag een volgende stap wil maken in je  persoonlijke ontwikkelingsproces.  Dan kunnen enkele coachingsessies precies de de support zijn die je verder kan helpen op je persoonlijke pad. 

Of je nu een burnout hebt, last hebt van gezondheidsklachten of telkens weer ten prooi valt aan vastzittende patronen die je graag wil doorbreken. 

De kracht van de Health & Lifestyle coaching met Marien is dat het praktisch is en altijd gecombineerd met lichaam- en ademwerk. 

Je lichaam liegt nooit en kan je gids zijn in het beter voor jezelf zorgen,  met meer compassie naar jezelf te kijken en in diepere lagen bij jezelf te komen. 

Marien's coaching wordt altijd gecombineerd met adem- en lichaamswerk. Wat maakt dat je meer thuis komt in jezelf, beter in staat bent om te voelen wat er te voelen valt. Daarmee wordt het makkelijker om blokkades, belemmeringen en  beperkende overtuigingen in de ogen te kijken en te transformeren naar een leven met meer compassie en gezondheid.  

Marien van Os

Yoga Health & Lifestyle Coach

Je lichaam liegt nooit en is een wonder op zichzelf. Marien's holistische kijk op het mind-body systeem helpt je om meer inzicht te krijgen in je leven en je meer verbonden te voelen met je ware zelf in body en spirit. Ze helpt je om met meer liefde en compassie naar jezelf te kijken, belemmerende overtuigingen in de ogen te kijken en nieuwe stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling, naar dat wat jij te doen hebt in dit leven. Ayurveda en yoga is hierbij een belangrijke inspiratiebron.