Ik ben Marien van Os, en met mijn trainingen, workshops, cursussen en 1 op 1 sessies  laat ik je ervaren hoe je met meer energie, flow en veerkracht in het leven kunt staan.  

Als  LeefstijlCoach, Yogajuf en Art of Breathing teacher werk ik met de rijke en eeuwenoude kennis van Yoga & Ayurveda aangevuld met zowel  oosterse als westers georiënteerde kennis. Deze gebundelde kennis is een effectieve steun om een gezond leefpatroon te creëren in harmonische samenwerking met de aangeboren wijsheid van je lichaam. Een holistische werkwijze én met beide voeten op de aarde, helpt ik je om uit oude ingesleten groeven te stappen en zowel energetisch, als fysiek, mentaal/emotioneel stevig in je vel te zitten en nieuwe stappen te nemen in je persoonlijke groei.   

Ik werk met individuele sessies en groepstrainingen. Zowel in levende lijve als via videolessen en coachinggesprekken online. Het lichaam en onze adem gebruiken we daarbij als raadgever en natuurlijke heler. Het is een ingang en anker voor meer gezondheid en flow. Ik help je hier graag (opnieuw) verbinding mee te maken zodat je gecentreerd en gesettled met nieuwe veerkracht en ontspanning het leven tegemoet kunt treden. Ik ontmoet je graag.


Yokidoki helpt je

  • Uit je hoofd en in je lijf te komen.

  • Het helende vermogen van je lichaam te activeren.

  • Op natuurlijke wijze je lichaam te detoxen

  • Meer vanuit je hart en intuïtie te leven.

  • Stressrelease en zelfzorg-technieken eigen te maken voor het ontladen van negatieve energie en opgebouwde spanning.

  • Oude vastzittende patronen en beperkende overtuigingen te doorzien en te doorbreken .

  • Meer gezondheid, veerkracht en energie in je leven te ervaren.

  • Te leven volgens je natuurlijke bioritme en de ritmes van de seizoenen

Hoe dan

  • Vitaal leefstijl-traject
    'FIND YOUR FLOW'

    Wat je vandaag doet bepaalt wat je morgen bent. Find your Flow is vitaliteitstraject van 4 maanden waarbij je werkt aan het versterken van gezonde gewoontes. Op het gebied van voeding, adem- en lichaamswerk, zelfzorg en stressrelease. Gebaseerd op de eeuwenoude kennis van Yoga & Ayurveda & Gedragswetenschap.

  • YOGA
    LESSEN & WORKSHOPS

    Niets heerlijker dan op je matje jezelf beter leren kennen, weerstand doorvoelen en verbinding ervaren. Weten dat het goed is. YokiDoki biedt wekelijks vaste lessen en regelmatig verdiepende workshops. Zowel losse lessen als een abonnement met extra's zijn mogelijk. Zowel in de vorm van live lessen in de studio als wel online lessen.

  • COACHING

    Vind de support voor een gezonder leven. Krijg helderheid door uit te spreken waar je tegenaan loopt. Ontdek en benoem je diepere verlangens, ruim blokkades op en laat beperkende overtuigingen en oude patronen los. Je gaat jezelf op de eerste plaats zetten en gaat beter voor jezelf zorgen.

  • 10-DAAGSE
    SEIZOENSDETOX

    Maak ruimte, zorg voor gronding, leer nieuwe (eet)gewoontes, start en verdiep je zelfzorg-routines. Laat achter wat je niet langer nodig hebt. Word een opgeschoonde, heldere versie van jezelf! Dit is een onderdeel van het Finding your Flow-traject, maar is ook los te volgen. Deze detox wordt 2x per jaar aangeboden.

  • VERDIEPENDE CURSUSDAGEN

    In de één- en tweedaagse cursusdagen gaan we samen de diepte en ontdekken de schatten die onszelf verborgen zijn. Je gaat je zielsbestemming ontdekken, en krijgt inzicht in hoe je je jouw unieke authentieke talent kunt gaan leven.

  • THEMA WORKSHOPS

    In losse thema-workshops live op locatie kun je je laven aan verdiepende kennis en praktische oefeningen voor Stressrelease, Ademwerk, Zelfzorgroutines, Yoga en Spirituele verdieping.

Aanbod
Cursussen - Workshops - Trainingen

Persoonlijke ervaringen van deelnemers

Nooit hetzelfde

Elisabeth W.

‘Bij Marien leer je iedere keer weer nieuwe inzichten, bewegingen, houdingen en kom ik meer te weten over mijzelf en hoe ik in mijn leven sta. Ik bewonder iedere keer weer hoe zij de les vormgeeft, deze is nooit hetzelfde! Rekening houdend met de seizoenen, de invloed daarvan op je lichaam en de bijbehorende oefeningen en ademhalingstechnieken maken dat je je lichaam beter leert voelen, spanningen en onrust los kan laten en je lichaam en geest in balans komen. Marien combineert haar jarenlange ervaring in een boeiende, levendige en prettige les met diepgang.’

Op een energieke manier bij jezelf komen

Ingeborg

'De lessen van Marien geven me altijd energie. Ik spat ervan uit elkaar, of ik kom erdoor bij mezelf. Marien weet me te krijgen bij wat ik nodig heb'.

Relaxen, opladen en aarden

Georgette

'Ben nog elke week blij als ik bij jou mag komen relaxen, opladen, en aarden. En ben dankbaar voor alle nieuwe inzichten die je me steeds weer geeft! '

Mijn yogamomentjes

Natalie

'De tijd vliegt voorbij en tijd voor jezelf vrij maken is soms best een uitdaging. Voor mij zijn de Yogalessen bij Yokidoki mijn momentjes, even niks moeten, je lijf weer eens goed voelen, opladen en ervaren wat goed diep ademhalen is. Ik kan het iedereen aanbevelen, als ik aan mijn yogamomentjes denk wordt ik al rustig en warm van binnen. Namasté'

Positieve energie, rust en balans

Monique Stroes

'Ongeveer vier jaar geleden, net voordat ik 50 jaar werd, stelde mijn vriendin voor om samen naar yogales te gaan. Ik moest er even over denken en meldde haar dat ik het wel wilde proberen maar dat ik weer zou stoppen als ik het niets vond. Tot op de dag van vandaag ben ik nog blij en dankbaar met deze keus. Het heeft mij heel veel rust, balans en een andere kijk op het leven gegeven. Ik ga elke week met veel zin naar yogales en kom vol positieve energie weer thuis.'

Verbreding van mijn horizon

Lars Verhoeve

'Yoga betekent voor mij, een rustpunt in de week, mezelf geestelijk en lichamelijk beter leren kennen, rust vinden in mijn mind en beter voor mijn lichaam zorgen. Yoga betekent voor mij; me zelf uitdagen en veel plezier hebben. Yoga is voor mij, een verbreding van mijn horizon.'

Soepele stap

Colette Edelenbosch, Yogadocente

'Ik vond het een fijne les! (...) Ik kan de stap naar voren nooit soepel maken. Maar met de blokjes ging dat tijdens de les opeens heel soepel. Dank je wel!'

Compleet pakket

Liesbeth

"Ik heb hiervoor 2 andere soorten detoxen gedaan via Innerwave en eentje met vooral gericht op smoothies in het middengedeelte. Deze is toch wel voor mij het meest werkzaam en compleet. Je biedt een hele fijne digitale leeromgeving een start-, midden-, eind gesprek met de groep. Vooral doordat het pakket zo compleet is en je tussendoor nog extra achtergrond info geeft en tips maakt het makkelijk vol te houden. Je geeft snel antwoord op vragen die er spelen wat erg fijn is. Ik ga mij dan ook zeker weer aanmelden voor het najaar! "

Goede individuele en persoonlijke begeleiding

Juul Koemans

"Het is heerlijk om met hulp even de tijd te nemen om lichaam en geest op te schonen. Zo zinvol en alleen lukt het mij maar niet. Daarnaast biedt deze detox een goede individuele en professionele begeleiding. Er wordt goed meegekeken wat voor jou nu het beste is. Mijn darmen zijn weer rustig. Mijn hoofd is weer helderder. Ik ben iedere keer weer verbaasd hoeveel invloed dit op elkaar heeft. Ik kon dit keer niet minder werken, eerder meer. En toch was er meer tijd en ruimte voor mezelf en kon ik het programma goed volgen. Het resultaat is Beter en dieper dan vorige keer."

Ontvang regelmatig tips, recepten, uitnodigingen en ander yoga-nieuws

Meer persoonlijke ervaringen

Ik voelde me gehoord

Jacha

'Stapje voor stapje ontving ik kennis over de 10 habits, dosha klok, meditatie en veel meer over ayurveda. Kennis wat tot inzichten heeft geleid. Inzichten die tot kleine stapjes veranderingen hebben geleid. Marien begeleidde me door het proces heen. Ze sluit naadloos aan op mijn tempo en denkt mee met waar ik tegenaan liep. Ik voelde me gehoord en door haar input en ook die van de medecursisten raakte ik erg geïnspireerd en waren de de stapjes naar andere gewoontes gemakkelijker.'

Vinden van rust

Caroline

"(...)De ademhalingsoefeningen en de yoga zijn zeer behulpzaam geweest bij het vinden van deze rust. De gemoedelijke en gedetailleerde uitleg van Marien, en ook t feit dat de oefeningen niet op een te hoog niveau waren, kwa lichamelijk kunnen. Ook de momenten van samenkomst ervaarde ik als hulp om ruimte te ervaren in mijn buik. Dank Marien, voor het mooie programma en je warme begeleiding! '

Help de lokale economie

En betaal met Florijn!

Je kunt bij Yokidoki niet alleen in Euro’ s betalen, maar ook in Florijn en daardoor 5% korting krijgen op het aankoopbedrag.

Als je in Florijnen wil betalen, moet je dit even melden per email aan:

[email protected]  +  het aankoopbedrag in Florijnen overmaken op de rekening van Yokidoki dat je kunt vinden op betalenmetflorijn.nl

Na deze melding krijg je toegang tot de cursus, workshop of coachingsessie waarvoor je je hebt aangemeld. 

Het is een stapje meer dat je hiervoor moet nemen, maar je ondersteunt hiermee een duurzame manier van ondernemen en het geld vloeit weer terug naar de samenleving in plaats van naar de bank en het grote geld. Het is eenvoudig, veilig en duurzaam.  

Meer info vind je hier:   Nederland verdient Florijn (betalenmetflorijn.nl) 

Voor degenen die dit nog niet weten: 1 Florijn is te koop voor 0,95 Euro op: betalenmetflorijn.nl

Blijf op de hoogte

Voeg je email toe om de nieuwsbrief te ontvangen